Toto

Beli-belah Carolina Panthers RB Christian McCaffery Menjelang Tarikh Akhir Perdagangan NFL

San Francisco 49ers, Los Angeles Rams, Buffalo Bills, Kansas City Chiefs dan Philadelphia Eagles adalah antara pasukan teratas yang berminat untuk Keluaran SGP memperoleh Christian McCaffrey dalam perdagangan dengan tempat terakhir Carolina Panthers.

Pelari perdagangan Christian McCaffrey Carolina Panthers 49ers Rams Bills Chiefs Eagles
Carolina Panthers berlari kembali, Christian McCaffrey bergegas untuk turun pertama menentang Los Angeles Rams di SoFi Field. The Rams adalah antara banyak pasukan yang berminat untuk menambah McCaffrey dalam perdagangan. (Imej: Getty)
The Panthers adalah salah satu pasukan terburuk dalam NFL musim ini dengan rekod 1-5, dan mereka menawarkan tawaran untuk McCaffrey menjelang tarikh akhir perdagangan pada 1 November.

Panthers memecat ketua jurulatih Matt Rhule minggu lalu dan masih tewas kepada Los Angeles Rams pada hari Ahad untuk menjadi pasukan pertama dalam NFL dengan lima kekalahan. Pejabat hadapan menegaskan mereka tidak mengadakan jualan kebakaran dengan tarikh akhir perdagangan semakin hampir.

The Panthers ingin mendapatkan beberapa pilihan pusingan pertama untuk McCaffrey, tetapi mereka sedang mencari pakej pilihan. Menuju ke Draf NFL 2023 akhir tahun ini, Panthers hanya mempunyai empat pilihan kerana mereka memperdagangkan pilihan pusingan ketiga, pusingan keenam dan pusingan ketujuh dari 2023 dalam transaksi sebelumnya.

McCaffrey terlepas 13 perlawanan pada 2020 dan 10 perlawanan lagi musim lalu kerana banyak kecederaan. McCaffrey yang sihat telah muncul dalam setiap perlawanan musim ini dan kelihatan seperti dirinya yang lama. Dia bergegas 85 kali untuk 393 ela dan dua touchdown. Dia juga mempunyai 33 penerimaan untuk 277 ela dan satu touchdown. Secara keseluruhannya, dia mencecah 670 ela dari perebutan dengan tiga jumlah touchdown untuk Panthers yang dicabar secara menyerang.

49ers, Rams, Eagles, Bills Intai McCaffrey
Walaupun McCaffrey menandatangani lanjutan empat tahun bernilai $46 juta pada 2020, dia mengolah semula kontraknya di luar musim untuk membantu Panthers berada di bawah had gaji. McCaffrey akan memperoleh hanya $1.035 juta musim ini, yang menjadikannya calon perdagangan yang menarik.

The 49ers mempunyai bahagian belakang yang terhantuk dengan Elijah Mitchell (terseliuh MCL) dan rookie Tyrion Davis-Price (terseliuh buku lali tinggi) keluar kerana kecederaan. Backup Jeff Wilson telah melakukan kerja bang-up, tetapi McCaffrey akan memberikan serangan 49ers ‘satu rangsangan besar.

The Los Angeles Rams kelihatan mengerikan musim ini, dan ia bukan sekadar pepatah Super Bowl mabuk. Matthew Stafford yang bermasalah telah bergelut musim ini, dan Cam Akers telah tidak berkesan keluar dari bahagian belakang. Walaupun Rams ingin menukar Akers, ancaman dwi-ancaman seperti McCaffrey akan berkembang maju dalam kesalahan Sean McVay.

Philadelphia Eagles adalah satu-satunya pasukan yang tidak tewas dalam NFL musim ini dengan 6-0. Mike Sanders tidak konsisten untuk bertanding semula dan dia adalah ejen percuma musim depan. Menambahkan McCaffrey ke dalam campuran akan memberikan Eagles dengan kestabilan untuk beberapa musim akan datang.

Buffalo Bills mempunyai oktana tinggi terima kasih kepada quarterback Josh Allen, tetapi serangan lari mereka adalah salah satu daripada beberapa Data Sidney kelemahan mereka. Bills Mafia menggunakan jawatankuasa dengan Devin Singletary, Zack Moss, dan rookie James Cook. Keupayaan menangkap McCaffrey menjadikan kesalahan Bills lebih berbahaya ketika mereka mencari kemenangan Super Bowl pertama mereka.

Ketua Kansas City mempunyai Clyde Edwards-Helaire dan Jerick McKinnon di belakang mereka. Tetapi McCaffrey akan memberikan Patrick Mahomes dengan senjata lain dalam senjata Andy Reid. Jika Chiefs memperoleh McCaffrey dalam perdagangan, dua teratas mereka menerima ancaman adalah penghujung ketat mereka, Travis Kelce, dan McCaffrey yang lari kembali.

WR Robbie Anderson juga di Blok Perdagangan
The Panthers ingin menukar penerima lebar Robbie Anderson. Anderson mempunyai hubungan rapat dengan Rhule apabila dia bermain untuk bekas ketua jurulatih Panthers di Temple. The Panthers melayan pilihan perdagangan untuk Anderson sebelum tindakannya yang dipublikasikan dengan baik di luar permainan Rams.

Kamera televisyen menangkap Anderson dan jurulatih penerima lebar Joe Dailey dalam pertengkaran sengit pada separuh masa pertama. Kedua-dua rahang tentang masa bermain.

Apabila Anderson dan Dailey terlibat dalam pertelingkahan lisan yang lain di tepi padang pada suku ketiga, ketua jurulatih sementara Steve Wilks melangkah masuk. Wilks menendang Anderson keluar dari permainan dan menyuruhnya kembali ke bilik persalinan.

“Sejujurnya saya keliru,” kata Anderson selepas perlawanan. “Saya mahu berada dalam permainan. Saya tidak pernah ada orang menjerit untuk keluar dari Keluaran HK permainan. Jadi, sejujurnya saya keliru dan kecewa dengan itu.”

Tiada siapa yang lebih besar daripada pasukan itu,” kata Wilks. “Saya tidak akan memberi tumpuan dan memberi banyak perhatian kepada seorang individu.”

Dalam enam perlawanan dengan Panthers musim ini, Anderson menangkap 13 hantaran sejauh 206 ela dan hanya satu touchdown.

Dengan gaji asas $1.035 juta, Anderson juga mempunyai hubungan yang layak berdagang.